Loading...

Register
cover-01

DragonBall FighterZ: Frieza Saga Tournament

We send out this call for all mighty warriors who want to win a chance to take on the mighty Frieza

4

interested

0

checkins

HR

HR

About DragonBall FighterZ: Frieza Saga Tournament

Dobili smo jasnu i čistu poruku

"Pošaljite mi svoje najmoćnije ratnike ili od Zemlje će ostati samo svemirska prašina"

Vremena je sve manje do deadline-a, pa pozivamo sve ratnike koji su spremni testirati svoje borilačke vještine za šansu da brane Zemlju od bijesa Cara svemira, Frieza!

Nema čekanja, prijavite se na DragonBall FighterZ: Frieza Saga Tournament i budite spremni na do sad neviđenu konkurenciju za titulu najmoćnijeg ratnika Zemlje!

Prijava: https://smash.gg/tournament/dragonball-fighterz-frieza-saga-tournament/register

Za turnir ove razine postoji samo jedan prostor koji može izdržati sudaranja enormnih power lvl-a, čija pića i kokteli mogu ugasiti umor bolje od Senzu bean-a, Caffe Bar Crni Mačak u Zagrebu! Kad osjetite da više ne možete dalje, budite sigurni da njihovi konobari će biti prisutni da s pićem vratite snagu za daljnje borbe!

#1 osim titule predstavnika Zemlje i najmoćnijeg ratnika nosi još jednu nagradu dome, 50% na battle tetovažu po vlastitoj želji kod majstorice Tattoo's by Petra

Top3 doma osim ponosa i časti nose uspomenu na svoja postignuća tijekom turnira u obliku epic plaketa koje za njih je izradila ekipa iz Knjigovežnica KnjigOprint :D

Da ovaj event ne bude zaboravljen u pijesku vremena tako lagano pobrinut će se ekipa iz Scrumedia. Cijeli turnir budu prenosili zajedno s live commentary u top kvaliteti ^^

Bez boraca nema niti izazova, a time je čast pobjede znatno umanjena. Tim razlogom nas veseli što Geexus bude flex-o svoj Power Lvl da privuče pažnju svih lokalnih, a i šire boraca da se dokažu u bracket

Za kraj, ćemo mi, Crouch Guard nagraditi Top3 natjecatelja s finim igrama da se mogu opustiti na koji tren prije odlučujuće borbe s Friezom >:)

Hope we see ya in the bracket🤜🤛

Kotizacija za sudjelovanje: 20kn

*Pravila*

Platforma: PC

Bracket: Double Bracket

Best of 3 (Finals Best of 5)

1. Igraći biraju strane (u slučaju nemogućnosti dogovora igra se kamen,škare,papir na BO3)

2. Igrači biraju svoje likove uz mogućnost Double Blinda po potrebi (Double Blind: Ako jedan od igrača zatraži poziva se TO te mu oba dva igrača u tajnosti govore svoje character pickove u slučaju da se pickovi razlikuju od onih rečenih Organizatorima taj igrač gubi set)

3. Pri odabiru staze stage mora biti odabran na "RANDOM" te glazba mora biti stavljena na "AUTO" i timer mora biti postavljen na 300 sekundi.

3a. Igrači pri završetka meča imaju pravo se dogovoriti da odmah izaberu "REMATCH"

4. Igrač koji izgubi set ima pravo mijenjati likove (smije mijenjati sve što poželi likove, redoslijed likova ili samo jednog lika to je sasvim njemu na izbor)

5. Igraći ponovno zatim biraju "RANDOM" stage i glazbu na "AUTO"

6. U slučaju izjednačenih setova ponavlja se igra na istom stageu s istim likovima.

7. Namjerno otezanje i neaktivnost u igrama može se kazniti po izboru organizatora.

8. Igrač smije izabrati osobu koja će mu biti coach tijekom turnira te o tome mora obavijestiti organizatora, te ima pravo od maksimalno jedne minute za coachanje izmeðu mečeva.

9. Svi standardni kontroleri i Fight Stickovi su dopušteni. Morate se sami pobrinuti za to da vam je kontroler u potpunosti funkcionalan s PCem. U slučaju da igrač nema svoj kontroler, može se obratiti organizatorima turnira za DS4 kontroler.

10. Have fun ^^

Event photos 2

Venue photos 4

Social Links